DGS-Events

Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen laten deelnemen aan sport organiseert DG-Sportivo ook structureel sportevenementen. De evenementen organiseren we met verschillende doeleinden zoals het aanbieden van sport en beweeg evenementen voor kinderen die niet per definitie verbonden zijn aan een vereniging. Ook organiseren wij evenementen op momenten wanneer er voor kinderen weinig mogelijkheden zijn tot sporten en bewegen tijdens bijvoorbeeld schoolvakanties.

Een voorbeeld hiervan is het jaarlijkse zomerkamp wat we op meerdere locaties organiseren. De deelnemers aan onze zomerkampen krijgen naast de beste voetbaltrainingen op maat, ook super leuke activiteiten voorgeschoteld. Tijdens ieder zomerkamp staat er een thema centraal waarin kinderen meer leren over verschillende aspecten van gezondheid. Hiermee proberen we de kinderen op een passende en speelse wijze bewust te maken van andere facetten van gezond leven naast het bewegen.

Naast onze jaarlijkse zomerkampen organiseren we o.a. meerdaagse trainingsmomenten tijdens vakanties en activiteiten tijdens bijvoorbeeld schoolvoetbaltoernooien. Mocht u vragen hebben over onze events of onze ondersteuning nodig hebben bij het organiseren van een event? Neem dan gerust contact met ons op.

winterkamp 2023

Ontdek het DG Sportivo Kerst en Nieuw Voetbalkamp!

Na het grote succes van onze zomerkampen op C.S.V. Jong Holland en HSV Heiloo, zijn we verheugd om aan te kondigen dat DG Sportivo deze Kerstvakantie terugkomt met een driedaags voetbalkamp. Het DG Sportivo Kerst en Nieuw Voetbalkamp!

We hebben geluisterd naar de enthousiaste en positieve reacties van zowel de kinderen als de ouders na onze zomerkampen en we zijn vastbesloten om deze onvergetelijke ervaring tijdens de feestdagen voort te zetten.

Tijdens het DG Sportivo Kerst en Nieuw Voetbalkamp maken we gebruik van de uitstekende faciliteiten van Sportcentrum TRIAS in Krommenie. Dit moderne sportcentrum is een unieke omgeving waar gezondheid en sport samenkomen. De mogelijkheid om te trainen in een grote sporthal met door het NOC/NSF goedgekeurde afmetingen stelt ons in staat om trainingen en andere sport gerelateerde activiteiten te organiseren. Tijdens het DG Sportivo Kerst en Nieuw Voetbalkamp benutten we ook de indrukwekkende turnhal.  Kortom Sportcentrum TRIAS vormt het perfecte decor voor ons avontuurlijke kamp!

Wij hebben ervoor gekozen om de kinderen te laten verzamelen in Alkmaar. Het vertrek adres is: Koning Willem-Alexanderlaan 5, 1815 LG Alkmaar. Vervolgens vertrekken zij met een touringcar bus naar Krommenie. De vertrek locatie in Alkmaar bevindt zich op een centrale locatie en dicht bij de snelweg wat logistiek handig is. Uiteraard wordt u kind in de middag weer afgezet bij CSV Jong Holland.

Ook tijdens dit kamp zorgen wij voor kwalitatief goede trainingen en veel variatie in de activiteiten. Wij hebben een maximaal aantal plekken van 70 kinderen. Dit doen wij om de kwaliteit van ons kamp te kunnen waarborgen. De groepen worden ingedeeld op leeftijd en/of voetbalniveau zodat iedereen zich comfortabel voelt. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind op zijn of haar eigen niveau kan sporten/spelen en zich verder kan ontwikkelen.

Bij DG Sportivo staan we bekend om onze toewijding aan een gezonde levensstijl, en dat zal deze Kerstvakantie niet anders zijn. Net als tijdens onze eerdere zomerkampen zullen we de kinderen aanmoedigen om actief te blijven, goed te eten en zich bewust te zijn van hun gezondheid.

Natuurlijk blijven we de kinderen informeren over het belang van een ‘Gezonde Leefstijl’, maar we begrijpen ook dat de feestdagen een tijd is van vreugde, genieten van lekkernijen en het delen van speciale momenten.

Ben je net zo enthousiast als wij over onze eerdere kampen en wil je niets liever dan deel uitmaken van ons DG Sportivo Kerst en Nieuw Voetbalkamp? Aarzel dan niet langer en schrijf je nu in!

Hier zijn de belangrijke details die je moet weten:

Data: Woensdag 27 december, donderdag 28 december en vrijdag 29 december

Tijden: 10:00 – 16:00 uur

Vertrek bus: CSV Jong Holland om 09:30 uur

Locatie: Sportcentrum Trias, Saendelverlaan 2, 1561 KS Krommenie

Leeftijdsgroep: 7 tot en met 13 jaar  

Kosten: €215 incl btw.

Wacht niet te lang, want de inschrijvingen zijn nu geopend en de beschikbare plaatsen zijn beperkt.

Wat bieden wij:

 • Uitstekende sportlocatie met verschillende faciliteiten.
 • Nike DG Sportivo kleding pakket. Shirt incl. rugnummer en naam, broekje, kousen.
 • Lunch, drinken en tussendoortjes.
 • Training van toptrainers.
 • Afwisselend dagprogramma.
 • Alle voetbaltechnische vaardigheden uitvoeren op het eigen niveau.
 • Variatie in verschillende (sport) activiteiten.
 • Kennismaken met verschillende facetten van de ‘gezonde leefstijl’.
 • Toptraining in kleine groepen (10 deelnemers)

 

Inschrijven

Met dank aan onze partners

Kom in Contact

Trainingstijden

Stuur ons een bericht!

  Winterkamp 2023


   DG-Sportivo maakt gebruik van cookies voor het analyseren van anonieme gegevens van het bezoek op onze website. Cookies om content en advertenties te personaliseren en voor het delen van onze content op social media gebruiken we na toestemming. Wilt u de beste website ervaring en op u afgestemde informatie? Klik dan op Accepteer voor akkoord.

   DGS-Academy