Zomerkamp 2023

Het is zover, de inschrijvingen voor het zomerkamp 2023 zijn geopend!

Data:
– C.S.V. Jong Holland 25 t/m 28 Juli 2023
– HSV Heiloo 22 t/m 25 Aug 2023

DG Sportivo organiseert dit jaar weer een fantastisch Zomerkamp. De toptrainers en organisatie kunnen niet wachten om hier een onvergetelijke editie van te maken. Dit jaar borduren we voort op het thema van de afgelopen editie: ‘Gezonde Leefstijl’. Wij hebben een nieuwe partner die ons hierin ondersteund genaamd TREE11. Dit bedrijf heeft meerdere expertises in huis en draait verschillende programma’s gerelateerd aan gezondheid, waaronder het SPORTS PERFORMANCE PROGRAMMA.

Tijdens het kamp zorgen wij voor kwalitatief goede trainingen en veel variatie in de activiteiten. Wij hebben een maximaal aantal plekken (65). Dit doen wij om de kwaliteit van ons kamp te kunnen waarborgen. De groepen worden ingedeeld op leeftijd en/of voetbalniveau zodat iedereen zich comfortabel voelt. Wij vinden het belangrijk dat ieder kind op zijn of haar eigen niveau kan sporten/spelen en zich verder kan ontwikkelen.

Ook dit kamp hebben we gekozen voor het thema ‘gezonde leefstijl’. We gaan verder waar we afgelopen editie zijn gebleven. Hierbij laten we de deelnemers kennismaken met meerdere facetten van gezondheid op een leuke en speelse manier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het thema verantwoord en gezond bewegen.

Data + tijden:
Dinsdag t/m Vrijd
10:00 tot 16:00

+ Vrijdag
16:00 tot 18:00 gezamenlijke afsluiting met een hapje en een drankje. (ouders welkom)

Kamp 1:
CSV Jong Holland (25 t/m 28 juli)
Koning Willem-Alexanderlaan 5
1815 LG Alkmaar

Kamp 2:
HSV Heiloo (22 t/m 25 augustus)
Het Maalwater 4
1852 RH Heiloo

Kosten: €215 incl btw.

Wat bieden wij:
 • Nike DG Sportivo kleding pakket. Shirt incl. Rugnummer en naam, broekje, kousen.
 • Lunch, drinken en tussendoortjes.
 • Training van toptrainers.
 • Afwisselend dagprogramma.
 • Alle voetbaltechnische vaardigheden uitvoeren op het eigen niveau.
 • Variatie in verschillende (sport) activiteiten.
 • Kennismaken met verschillende facetten van de ‘gezonde leefstijl’.
 • Toptraining in kleine groepen (8 deelnemers)
 • Expertise van TREE11 gedurende het kamp.
Klik hier voor onze flyer:  Flyer Zomerkamp 2023

"Gezonde Leefstijl 2"

Een goede gezondheid is een groot goed. Voor kinderen is bewustwording hiervan ontzettend belangrijk. Aansluitend op het thema van vorig jaar, hebben we dit jaar gekozen voor het thema ‘Gezonde Leefstijl’. De inhoud die we hieraan koppelen is uiteraard op kinderen aangepast.
We proberen dit thema ongedwongen en spelenderwijs aandacht te geven tijdens het kamp door leuke activiteiten te bedenken die aansluiten op dit thema. Wij hebben gemerkt dat hier vorig jaar enthousiast op is gereageerd en hebben er daarom voor gekozen dit thema uit te breiden.

We hebben onze handen in één geslagen met TREE11.
Vorig jaar hebben we veel aandacht gegeven aan gezonde voeding. Dit jaar zullen we vooral onze focus leggen op o.a. Sports Performance waarin bijvoorbeeld beter en duurzaam bewegen centraal staat.

Onze waarden: leren, ontwikkelen, spelen en vooral plezier met elkaar hebben, staan centraal tijdens het zomerkamp.

Onze missie: Ieder kind bewust te maken van een gezonde leefstijl en het positieve effect hiervan op de prestaties binnen en buiten het veld.

Inschrijven

Met dank aan onze partners

Kom in Contact

Trainingstijden

Stuur ons een bericht!

  Zomerkamp 2023


   DG-Sportivo maakt gebruik van cookies voor het analyseren van anonieme gegevens van het bezoek op onze website. Cookies om content en advertenties te personaliseren en voor het delen van onze content op social media gebruiken we na toestemming. Wilt u de beste website ervaring en op u afgestemde informatie? Klik dan op Accepteer voor akkoord.

   DGS-Academy