Club Support

Het is ieder jaar weer een behoorlijke opgave voor een vereniging om voor ieder team een trainer te vinden. Om uw vereniging te ontzorgen bieden wij het club support programma aan. Binnen dit programma kunnen wij uw vereniging verder helpen door middel van het faciliteren van teamtrainingen voor de voetbalteams van uw vereniging. Hiervoor bieden wij meerdere diensten aan zoals het leveren van coördinatoren, trainers en oefenstof.

Wij kunnen de teamtrainingen op grote schaal verzorgen voor bijvoorbeeld meerdere teams uit verschillende lichtingen. Maar ook voor enkele teams steken wij graag onze handen uit de mouwen om een seizoen lang de beste teamtrainingen op maat te verzorgen!

De oefenstof als fundament van onze trainingen is gebaseerd op onze DGS-Method. Het club support programma kan op verschillende manieren vorm krijgen, aangepast op de behoeften die een vereniging heeft. Graag gaan we met u in gesprek om de mogelijkheden met u door te spreken. Heeft u nu direct vragen, stel deze dan hier.

DGS-Method

Om zo veel mogelijk kinderen op een verantwoorde manier te kunnen laten deelnemen aan sport hebben wij de DGS Method ontwikkeld. Deze methode dient als onze rode draad bij het opleiden van de spelers van uw vereniging.

De DGS Method is een unieke, onderbouwde voetbalmethode voor de onderbouw van amateurvoetbalverenigingen. De DGS Method is berust op de wetenschap, de ervaring van (top)sportprofessionals van o.a. AZ, NOC*NSF, Jumbo-Visma, FC Utrecht en onze eigen ervaring. Om de inhoud van onze methode vorm te geven hebben we een profiel opgesteld bestaande uit vier pijlers waar binnen een speler zijn eigen maximale potentieel moet ontwikkelen. Aan het einde van de DG-Sportivo opleiding willen wij een speler die…:

        ✔ …beschikt over een brede motorische basis, een breed arsenaal aan
           bewegingsmogelijkheden heeft en motorisch allround ontwikkeld is.
        ✔ …alle technische skills uit de DGS Method beheerst.
        ✔ …zelf keuzes kan maken met en zonder bal in maximaal 8 tegen 8.
        ✔ …een groei-mindset heeft.

De bovenstaande profielschets bestaat uit vier kernelementen: de (breed) motorische ontwikkeling, de (voetbal)technische ontwikkeling, de (voetbal)inzichtelijke ontwikkeling en de mentale ontwikkeling van een speler. De inhouden van onze trainingen komen voort uit bovenstaande profielschets en zijn zorgvuldig gekozen en onderbouwd.

Onze trainers worden volledig geschoold binnen de DGS-Method en maken deze zich eigen. Uiteraard willen wij de betrokkenen binnen uw vereniging ook verder helpen en meenemen in ons gedachtegoed en de achterliggende theorieën. Dit doen wij middels ons DGS-Academy principe, wil u hier meer over lezen klik dan hier.

Benieuwd naar de exacte inhoud van de DGS Method of wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Kom in Contact

Trainingstijden

Stuur ons een bericht!

    DG-Sportivo maakt gebruik van cookies voor het analyseren van anonieme gegevens van het bezoek op onze website. Cookies om content en advertenties te personaliseren en voor het delen van onze content op social media gebruiken we na toestemming. Wilt u de beste website ervaring en op u afgestemde informatie? Klik dan op Accepteer voor akkoord.

    DGS-Academy


      Winterkamp 2023