OVER ONS

DG Sportivo is een sportief, jong en vernieuwd bedrijf in 2019 opgericht door Dax de Jong.
Samen met alle DG Sportivo trainers, delen wij onze missie binnen het (amateur) voetbal.
Het stimuleren van sport onder de jeugd door het geven van de juiste begeleiding.

Hoe willen wij dit bereiken?
Onze core business is het verzorgen van teamtrainingen bij (amateur) verenigingen in Noord-Holland. Wij bieden gemotiveerde trainers aan voor continuïteit en trainingen op verschillende niveaus zodat iedereen zich maximaal kan ontwikkelen.

(Lees meer onder het kopje Team-Training)

Dat sporten in zijn algemeenheid belangrijk is, weten we allang met sport ontwikkel je je fysiek, mentaal en sociaal. Al deze aspecten zijn dan ook verankerd in onze werkwijze.

Naast de teamtrainingen biedt DG Sportivo ook andere vormen van trainingen aan:

DGS Academy zijn extra trainingsmomenten om jouw skills en voetbalvaardigheden verder te ontwikkelen. Het Programma van DGS Academy verschilt per editie. Wij bieden groepstrainingen aan maar ook privélessen. De trainingen worden verzorgd door gediplomeerde toptrainers. (Lees meer onder het kopje DGS Academy)

DGS Zomerkamp wordt zoals de naam al verraad gegeven in de zomer. Wil jij sportief de zomer door? Of alvast voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen? Dit alles realiseren wij tijdens het DG Sportivo zomerkamp. (Lees meer onder het kopje DGS Zomerkamp)

Team-Training

Voor veel verenigingen is het ieder jaar weer een gepuzzel om voor alle teams de juiste trainer te vinden. Wij zijn hiervoor de oplossing met een team van enthousiaste trainers. Binnen onze werkwijze gaan wij een contract aan voor de duur van 1 voetbalseizoen.

Wij bieden een veilige en uitdagende leeromgeving waarin iedere speler de ruimte heeft om zichzelf maximaal te ontwikkelen. De trainer die wordt aangesteld vanuit DG Sportivo zal gedurende het seizoen de juiste begeleiding en aandacht geven aan dit team. De trainingen worden samengesteld door DG Sportivo zelf. Mocht er een jeugdbeleid van de club zijn volgen wij deze graag zodat het DNA van de club in elke laag van de jeugdteams duidelijk zichtbaar is.

Kom in Contact

Trainingstijden

Stuur ons een bericht!

    DG-Sportivo maakt gebruik van cookies voor het analyseren van anonieme gegevens van het bezoek op onze website. Cookies om content en advertenties te personaliseren en voor het delen van onze content op social media gebruiken we na toestemming. Wilt u de beste website ervaring en op u afgestemde informatie? Klik dan op Accepteer voor akkoord.

    DGS-Academy


      Zomerkamp 2023