DGS-Academy

Waar wij ernaar streven ieder kind zijn eigen maximale potentieel te laten ontwikkelen, willen we onze trainers ook stimuleren zichzelf te ontwikkelen. Deze kansen bieden wij in de vorm van onze DGS Academy. De DGS Academy is het opleidingssysteem van DG Sportivo.

Binnen de DGS Academy maken we onderscheid tussen onze interne opleiding, waarin onze eigen trainers geschoold worden, en de externe opleiding waarin we de trainers van onze partnerclubs opleiden.

Intern:
Om onze trainers te ontwikkelen hebben we een interne trainersopleiding. Hierin maken we de trainers onder andere onze DGS-Method eigen. Bij het scholen binnen onze methode maken de trainers kennis met zowel voetbal inhoudelijke facetten van training geven, als andere belangrijke facetten die komen kijken bij het opleiden van onze doelgroep. Naast het kennis nemen over en het leren inzetten van onze DGS-Method, scholen we onze trainers ook op didactisch en pedagogisch vlak. Dit zijn wat ons betreft ook essentieel deel is van het geven van (voetbal)trainingen.

Extern:
Ook de trainers van de verenigingen waar DG Sportivo actief is om de vereniging te ondersteunen middels ons club support programma, bieden we de mogelijkheden om zichzelf verder te ontwikkelen. Dit doen we door iedere 6 weken een train-de-trainer bijeenkomst te organiseren waarin verschillende (voetbal)inhoudelijke, didactische en pedagogische thema’s centraal staan.

Bent u benieuwd naar hoe we u of uw vereniging verder kunnen helpen in het opleiden van trainers of heeft u vragen over onze DGS Academy. Neem dan gerust contact met ons op!

Kom in Contact

Trainingstijden

Stuur ons een bericht!

    DG-Sportivo maakt gebruik van cookies voor het analyseren van anonieme gegevens van het bezoek op onze website. Cookies om content en advertenties te personaliseren en voor het delen van onze content op social media gebruiken we na toestemming. Wilt u de beste website ervaring en op u afgestemde informatie? Klik dan op Accepteer voor akkoord.

    DGS-Academy


      Winterkamp 2023